print('');

Contact opnemen

WatersportReus hecht veel waarde aan kennis, service en klantvriendelijkheid. Geen vraag is ons teveel en wij proberen iedereen te voorzien van een passend en duidelijk advies. Als uw ervaring anders is, dan horen wij dat graag, want alleen met uw opmerkingen of suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij maken werk van alle opmerkingen, suggesties of klachten!
Tevens horen wij graag van u wanneer u het gewenste product niet in onze shop kunt vinden. Grote kans dat wij dit ook zeer spoedig kunnen leveren!

WatersportReus is via e-mail, telefonisch en per post bereikbaar. Tevens staan wij u graag (na afspraak) te woord op locatie.
Wij beantwoorden uw vraag bij voorkeur via de e-mail. U ontvangt altijd spoedig een reactie!

Contactinformatie

Postadres 

WatersportReus
Wijzend 1
1614 MD Lutjebroek

Telefoon: 0228-764005 
E-mail: info@watersportreus.nl

https://www.watersportwinkel-reus.nl 
http://www.watersportreus.nl

Bedrijfsgegevens
KvK-nummer:37149272
BTW-nummer: NL188359047B01
Rekeningnummer: 1573.45.181

E-mail

U kunt een e-mail sturen voor alle vragen m.b.t. watersportwinkel-reus.nl met name voor vragen over bestellingen.

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden, zodat u snel voorzien wordt van een passend antwoord. U kunt uw e-mail sturen naar info@watersportreus.nl

Telefoon

Telefonische vragen alleen met betrekking tot producten op de webshop (service & ondersteuning). Voor bestelling en leveringsvragen gelieve te e-mailen.

WatersportReus is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Een team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Post

Stelt u liever uw vraag per post? U kunt uw brief sturen naar: 

WatersportReus
Wijzend 1
1614 MD 
Lutjebroek

Wij doen ons best om u binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie te geven.

Service en ondersteuning

Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt WatersportReus onbeperkt ondersteuning op alle bij WatersportReus gekochte producten. Wij beantwoorden al uw vragen. Ons Service Center is op werkdagen bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op de chatfunctie en e-mail.

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden