Contact

Contact opnemen

WatersportReus hecht veel waarde aan kennis, service en klantvriendelijkheid. Geen vraag is ons teveel en wij proberen iedereen te voorzien van een passend en duidelijk advies. Als uw ervaring anders is, dan horen wij dat graag, want alleen met uw opmerkingen of suggesties kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij maken werk van alle opmerkingen, suggesties of klachten!

Tevens horen wij graag van u wanneer u het gewenste product niet in onze shop kunt vinden. Grote kans dat wij dit ook zeer spoedig kunnen leveren!

WatersportReus is via e-mail, telefonisch en per post bereikbaar. Tevens staan wij u graag (na afspraak) te woord op locatie.

Wij beantwoorden uw vraag bij voorkeur via de e-mail. U ontvangt altijd spoedig een reactie!

Contactinformatie

Postadres

WatersportReus

Wijzend 1

1614 MD Lutjebroek

Telefoon: 0228-764005

E-mail: info@watersportreus.nl

https://www.watersportwinkel-reus.nl

http://www.watersportreus.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer:37149272

BTW-nummer: NL188359047B01

Rekeningnummer: 1573.45.181

E-mail

U kunt een e-mail sturen voor alle vragen m.b.t. watersportwinkel-reus.nl met name voor vragen over bestellingen.

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden, zodat u snel voorzien wordt van een passend antwoord. U kunt uw e-mail sturen naar info@watersportreus.nl

Telefoon

Telefonische vragen alleen met betrekking tot producten op de webshop (service & ondersteuning). Voor bestelling en leveringsvragen gelieve te e-mailen.