print('');

9 artikel(en)

per pagina

Hoe houd je drinkwater aan boord van een schip lang goed? Wij hebben vier tips verzamelt om uw drinkwater aan boord zo lang mogelijk goed te houden.

flexibele drinkwatertanks

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

Nieuw vaarbewijs vanaf 1 janauri

15 dec. 2015 16:03:20

 

Het papieren vaarbewijs is vanaf 1 januari niet meer geldig. Houders van het Klein vaarbewijs kunnen het vaarbewijs omruilen. Inmiddels is het vaarbewijs al door 70 duizend mensen omgeruild voor het nieuwe formaat. Het nieuwe formaat is gratis om te ruilen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

De winter komt er weer aan. Het is dus belangrijk dat je scheepsmotor winterklaar is. Het klaar maken van je motor voor de winter hoeft geen vervelende klus te zijn. Wij hebben precies uitgelegd hoe je het beste een scheepsmotor winterklaar maakt.

Olie verversen

Je begint met het aftappen van de olie. Je kan natuurlijk ook de motor uitzuigen met een oliepomp. Vervang vervolgens het oliefilter en vul dan de motor met verse olie. Je kunt de olie het beste aan het einde van het seizoen vervangen, tijdens het vaarseizoen wordt de olie namelijk aangetast met ander stoffen. Daarom is het ook belangrijk om het te vervangen aan het einde van het seizoen. Tevens moet je de olie uit de keerkoppeling vervangen. De olie moet zich goed verspreiden door de motor, dit kan je doen door de motor aan te zetten. Zet de motor in zijn voor en achteruit. Controleer tot slot even het oliepeil.

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

Bootonderhoud Checklist

14 sep. 2015 15:06:43

Heeft u een motorboot of een zeilboot? Deze winter heeft uw schip uiteraard weer aandacht nodig. Als steuntje in de rug stelden wij deze bootonderhoud checklist samen, handig om eens langs te lopen. Alle klussen gelden voor een motorboot of een zeilboot.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

Flyboarden Nieuwste Watersport Trend

26 aug. 2015 17:39:07

Wat is flyboarden? Flyboarden is een nieuwe (extreme) watersport en bedacht door de jetski wereldkampioen Frank Zapata. Bij flyboarden gaat de watersporter op een bord staat en wordt door middel van een waterstraal de lucht in gespoten. Door een speciaal omgebouwde waterscooter wordt onder grote druk water door de slang heen geperst. Dit zorgt ervoor dat er een enorme druk ontstaat. Door deze druk wordt de watersporter het water uitgestuwd. Je kan wel tot 11m in de hoogte worden gespoten. Echter worden beginners maximaal 6meter de lucht in gespoten. De 11m is alleen weggelegd voor ervaren flyboarders. 

Lees hier waar je kunt flyboarden!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel-Reus

Nieuw: DoubleLock Sloten

21 aug. 2015 14:03:52

dock lock

Helaas wordt er nog altijd veel gestolen in de watersportwereld. Regelmatig horen wij dat een boot of buitenboordmotor wordt gestolen. Soms wordt er grof materiaal ingezet om de motor of boot los te krijgen, maar soms zijn boten of motoren gewoon heel slecht beveiligd. Het is daarom altijd zaak om je motor en boot goed te beveiligen tegen diefstal. Daarvoor is goed materiaal noodzakelijk. Wij hebben sindskort DoubleLock sloten in onze watersportwinkel. Deze sloten zijn vaak SCM gekeurd en uitermate geschikt als beveiliging voor jou buitenboordmotor, trailer of boot.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in nieuwe producten door Watersportwinkel Reus

SAIL 2015 is vernieuwd

21 aug. 2015 12:25:43

Het grootste evenement van Nederland is Sail. Sail is een evenement dat eens in de vijf jaar wordt georganiseerd in onze hoofdstad Amsterdam. Het is dan een groot feest en er zijn behalve hele mooie schepen (Tall Ships), genoeg andere dingen te doen zoals zomeravond concerten en de pieremachocheltocht.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

De nieuwe watersportwinkel is online

20 aug. 2015 13:38:00

Watersportwinkel

Na een aantal jaar trouwe dienst van onze oude watersportwinkel, hebben wij afscheid genomen van ons oude systeem en zijn wij overgestapt op een vernieuwd systeem. Er zijn wel eens problemen met het oude systeem ontstaan, wegens continu onderhoud aan het vorige systeem. Daarom hebben wij besloten over te gaan op een nieuwe online watersportwinkel. Deze is inmiddels online op het zelfde webadres:www.watersportwinkel-reus.nl

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

Nieuw bij Watersportwinkel-Reus.nl: bij een bestelling van €50,- in onze watersport webshop, betaal je nu geen verzendkosten.

 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in News door Watersportwinkel Reus

9 artikel(en)

per pagina